Nederlandse Ambassade in Doha, Qatar

Nieuws

1 t/m 10 van 52

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Ambassadeur biedt geloofsbrieven aan

Op maandag 17 oktober jl. heeft Ambassadeur Dr. Bahia Tahzib-Lie haar geloofsbrieven aangeboden aan de Emir van Qatar, Z.H. Tamim bin Hamad al Thani. De Ambassadeur benadrukte de goede wederzijdse relaties en partnerschap tussen Nederland en Qatar. Van beide kanten werd de hoop uitgesproken voor verdere verdieping van de bilaterale en multilaterale samenwerking.

2 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

3 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017 - Registreer u voor 1 februari 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen. Daarvoor moet u uzelf eerst registreren bij de gemeente Den Haag, ook als u uzelf al eens eerder heeft geregistreerd voor een verkiezing of referendum.

4 Welkom bij de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Qatar!

Eind augustus 2016 ben ik met mijn man en twee dochters (13 en 11 jaar) in Doha aangekomen en onze eerste indrukken van het land zijn positief.

5 Sluiting Eid Al Fiter 6 en 7 juli 2016

Sluitingsdagen Eid Al Fiter 6 en 7 juli a.s. is de ambassade gesloten vanwege Eid Al Fiter

6 EU-lidstaten woonden bijeenkomst bij over het welzijn van arbeidsmigranten in Qatar.

Op 9 mei 2016 woonden de Ambassadeurs van EU-lidstaten in Doha ter gelegenheid van Europadag een bijeenkomst bij over het welzijn van arbeidsmigranten in Qatar.

7 Closing 15 May 2016 Whit Sunday

The Embassy of the Netherlands in Doha will be closed on Sunday 15 May 2016, on the occasion of Whit Sunday

8 Vacatures Nederlandse ambassade Doha, Qatar

De Nederlandse ambassade in Doha is op zoek naar nieuwe collega's voor de volgende functies:

9 Vacatures Nederlandse ambassade Doha, Qatar

De Nederlandse ambassade in Doha is op zoek naar nieuwe collega's voor de volgende functies: - Assistant Regional Business Developer Voltijd (40 uur), 5-10 jaar relevante werkervaring in economische/commerciële functies, goede kennis van tenminste twee van, maar bij voorkeur alle drie de talen Nederlands, Engels en Arabisch. - Senior Medewerker Algemene Zaken Voltijds (40) uur, 5-10 jaar relevante werkervaring in financieel/administratieve functies, goede kennis van Nederlands en Engels, Arabisch is een pré. - Executive Assistant Voltijds (40 uur), minimaal 5 jaar relevante werkervaring in administratieve/organisatorische functies, goede kennis van Engels en Arabisch, Nederlands is een pré. Geïnteresseerden kunnen het uitgebreide functieprofiel van de functie opvragen via DOH-AZ@minbuza.nl. Sollicitaties met motivatiebrief en CV dienen te worden gestuurd aan DOH-AZ@minbuza.nl voor 1 mei 2016. De ambassade zal enkel op de kans-hebbende sollicitaties reageren uiterlijk 15 mei 2016.

10 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.